Το σμαραγδένιο νησί
Slider
ΣΚΙΑΘΟΣ (το νησί)

Σκιάθος ονομάστηκε το νησί όπου ρίχνει τη σκιά του το πάνσεπτο όρος Άθως.
Η όμορφη φύση, η υπέροχες παραλίες, τα γραφικά τοπία, η άρτια τουριστική υποδομή και οι ζεστοί φιλόξενοι κάτοικοι έχουν κάνει το νησί της Σκιάθου, δημοφιλές σ΄όλο τον κόσμο. Πλήθος τουριστών συρρέει κάθε καλοκαίρι να ζήσει λίγη από τη μαγεία της.

ΣΚΙΑΘΟΣ (η πόλη)

Στη Χώρα ή Σκιάθο, την πρωτεύουσα του ομώνυμου νησιού μπορεί ο επισκέπτης να βρει ό,τι ζητήσει. Εδώ συγκεντρώνεται όλη η εμπορική και τουριστική κίνηση του νησιού και εδώ βρίσκονται το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.
Η πόλη της Σκιάθου διαθέτει πολλές και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, μικρά και μεγάλα καταλύματα, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, τράπεζες, ιατρική περίθαλψη, μεταφορές και εξυπηρετεί χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ LA PISCINE ART ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Το ξενοδοχείο LA PISCINE ART HOTEL βρίσκεται στη πόλης της Σκιάθου και χρειάζεστε μόλις πέντε λεπτά, με το αυτοκίνητο, για να φτάσετε στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο του νησιού. Σε χιλιομετρικές αποστάσεις, βρίσκεται 2 χλμ. από το αεροδρόμιο, 500 μέτρα από το λιμάνι και την πιάτσα ταξί και μόλις 100 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου για κάθε γνωστή παραλία του τόπου.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ LA PISCINE ART ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Αξέχαστες στιγμές στο «Σμαράγδι του Αιγαίου»

Σ΄ ένα μικρό νησί όπως η Σκιάθος, ίσως δεν περιμένετε να βρείτε πολλές δραστηριότητες για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Κι όμως θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το μακρύ κατάλογο συναρπαστικών και διαφορετικών προτάσεων ψυχαγωγίας, δράσης και γνώσης.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ LA PISCINE ART ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Ο τόπος όπου ρίχνει τη σκιά του το πάνσεπτο όρος Άθως, η πανέμορφη Σκιάθος, θα σας μαγέψει. Εδώ θα βρείτε τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές προτάσεις για να γεμίσετε με εικόνες και εμπειρίες το νου και την ψυχή σας που θα εκπλαγείτε!